Bursdagsgaver

Bursdagsgaver

Hjertesmykker 

Ingenting uttrykker din kjærlighet til bursdagsbarnet mer enn en hjertejuvel. Den er vakker, tidløs og passer til alt. Hjertesmykker brukes derfor ofte til gaver, da de er perfekte å gi til en helt spesiell person. Det er utrolig populært for alle typer smykker - fra øredobber til anheng til armbånd og til og med ringer . Du kan derfor finne et smykke med hjertemotiv som passer til enhver stil eller alder på brukeren. 

Det som er bra er at det finnes stiler for enhver smak. Kanskje noe enkelt og søtt til en datter eller barnebarn. Legg til barnas fødselssteiner eller en medaljong med bilder for en mor. Din kone eller kjæreste vil kanskje elske det horisontale kjedet, mens du også kan gå all-out med et hjerte som drypper av diamanter. Det finnes hjertesmykker for enhver smak og du finner dem alle her . 

hjerte anheng

Personlige smykker 

Når du velger et smykke til noen du bryr deg om, velger du på en eller annen måte noe som er personlig. Du velger en vare basert på spesifikke farger, materialer eller smykketyper som passer mottakeren. Du kan imidlertid utvide dette personlige smykket med inskripsjoner, graveringer, navn, bokstaver, initialer, spesielle emblemer eller logoer. På grunn av våre forskjellige prisklasser, bør du ikke ha problemer med å finne personlige varer til noen på handlelisten din. Hos CHANTI har vi et bredt utvalg av ulike typer personlige smykker. Et personlig smykke er den perfekte gaven til en du bryr deg om, enten det er med et stjernetegn, et jubileum eller en navnegravering, da gir de smykket en helt spesiell affeksjonsverdi. 

Navnesmykker 

Navnesmykker har lenge vært en måte å uttrykke sin personlige stil på, og det finnes hundrevis av valg. Navnesmykker har en helt spesiell betydning, og er et smykke som den heldige fødselaren kan bære hele livet. Du finner våre navnesmykker i sølv , forgylt sølv , gull og hvitt gull , så det er noe for enhver smak. Finn alle våre navnekjeder her . 

mor og far halskjeder

Zodiac smykker 

Zodiac smykker er noen av de mest personlige smykkene som finnes. Noen av de mest populære dyrekretssmykkene er halskjeder hvor anhenget er gravert eller utsmykket med steiner i form av ens dyrekretskonstellasjon. Våre halskjeder med stjernekonstellasjoner finner du her . I tillegg finnes det mange forskjellige anheng med dyrekretsens symbol eller dyret/tingen knyttet til dyrekretsen. Finn disse anhengene her . Zodiac smykker er den perfekte gaven til bursdagsgutten, og hvilken bedre måte å feire en bursdag på enn et smykke som representerer akkurat den dagen? Du finner alle våre smykker med stjernetegn her . 

Et spesielt motiv 

Hvis du ikke tror fødselaren er til verken hjerter, navnesmykker eller smykker med stjernetegn, kan du også velge et helt annet motiv. Gå for noe som passer deres stil og personlighet, og kanskje noe som har spesiell betydning for dere begge. Hvis de elsker å reise, kan du gå med våre vakre verdenssmykker . Hvis de elsker naturen, kan du vurdere smykker med blader , blomster eller livets tre . Hvis du vil uttrykke dine evig nære bånd, kan du gå for et uendelig smykke . Her hos CHANTI har vi et bredt utvalg av smykker med alle mulige forskjellige former og motiver. Du finner alle våre smykker med motiv her . 

anheng med motiver

Solitaire smykker 

Hvis du ser etter en litt større bursdagsgave til en spesiell bursdag, er den perfekte smykkegaven et kabalsmykke . Solitaire smykker har en liten stein, vanligvis en diamant, som kan erstattes med noe større eller mindre senere. Denne typen smykker kan vare evig, og endre seg etter smak. Hos CHANTI finner du både øredobber - ringer - og anheng . 

 

Vi håper du likte å lese denne guiden til bursdagsgaver, og finne den perfekte bursdagsgaven til de du bryr deg om. 

Sjekk våre siste innlegg!