Vakre diamantringer

Blomdahl øredobber

Pris
Produkt
 1. Øredobber
Steintype
 1. Krystall
Farge
 1. Hvit
Form
 1. Rund
Smykkemerker
 1. Blomdahl
 1. Blomdahl øredobber i titanium med og 8 fasettslipte hvite swarovski krystaller.
  Veilederpris 763,-
  CHANTI-pris 375,-
 2. Blomdahl øredobber i titanium med og 26 fasettslipte hvite swarovski krystaller.
  Veilederpris 916,-
  CHANTI-pris 643,-
 3. Blomdahl øredobber i sort titanium med og 30 fasettslipte hvite krystaller. modell: Brilliance Oblong
  Veilederpris 840,-
  CHANTI-pris 295,-
 4. Blomdahl runde øredobber i titanium med og fasettslipt ferskenfarget swarovski krystall.
  Veilederpris 840,-
  CHANTI-pris 413,-

Blomdahl øredobber er hudvennlige smykker i elegant design. Når du handler Blomdahl øredobber får du et par stilige smykker som er snill mot huden din. Det er ganske klare kjennetegn ved Blomdahl øredobber. CHANTI selger et godt utvalg av smykker fra Blomdahl og sine øredobber kan sikkert forbedre din personlige stil. Se alle variantene nedenfor og klikk på varianter som fanger øyet.

Blomdahl smykker

Blomdahl smykker med gode hudvennlige egenskaper. Den beste egenskap av Blomdahl smykker er at de er produsert med fokus på hud toleranse og folk som har allergi. Har du hatt problemer med smykker? Da smykker fra Blomdahl vil være det perfekte valget. Kontaktallergi kan være ubehagelig, men de du kan unngå med disse smykker varianter. At Blomdahl smykker i tillegg er veldig smart og moderne design, er bare en stor bonus.

Blomdahl navlepiercing

En Blomdahl navle piercing er et smykker med gode hudvennlige egenskaper for jenter og kvinner som resten av smykker fra Blomdahl. Blomdahl navle piercing og smykker er produsert med fokus på mennesker som har allergi, da du tidligere har hatt problemer med seg smykker? Så vil en navle piercing fra Blomdahl være det perfekte valget. Bestill en Blomdahl navle piercing i dag.

Blomdahl nese piercing

En Blomdahl nese piercing er et smykker med hudvennlige egenskaper for jenter og kvinner som du bare vil være glad for og setter pris på i fremtiden. Kennetegnet av smykker fra Blomdahl er at de er produsert med fokus på mennesker som har allergi, så smykker og nesepiercinger fra Blomdahl vil være det perfekte valget for de som tidligere har opplevd problemer.